Algemene voorwaarden

Voor jouw gegevens zijn wij en onze partner Elbuco B.V. (met wie je bij een na het definitief maken van je aanvraag een lease-overeenkomst sluit) en Scooterabbo gezamenlijk verantwoordelijk. Wil je hier meer over weten? Lees hoe Elbuco B.V. met privacy omgaat in het privacy statement van Elbuco B.V. algemene voorwaarden en hoe wij met privacy omgaan in het privacy statement van Scooterabbo: algemene voorwaarden.

Meest gestelde vragen


Wat is een scooterabbo?
Een abbo is een abonnement op je scooter. De vorm waarin dit gebeurt is private lease. Private lease is vergelijkbaar met het huren van een scooter. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst komen we de scooter en de sleutels gewoon weer ophalen. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

Krijg ik een BKR registratie?
De financiële afhandeling van het abbo wordt gedaan door onze partner, Elbuco. Deze kijkt naar betaalgedrag in het verleden. Er wordt een unieke betaalgedrag-scan gedaan. Er wordt geen BKR-toets gedaan, ook krijg je geen BKR-registratie.

Welke opties, accessoires en kleuren zijn mogelijk?
Je kunt per scooter op onze website kijken welke kleuren en opties er mogelijk zijn en bekijken wat de maandprijs is. Mis je een kleur of optie? Neem dan contact op via telefoon of e-mail, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen. Accessoires reken je vooraf in een keer af. Je maandprijs verandert hierdoor niet.

Welke looptijden en jaarkilometrages zijn mogelijk?
Bij Scooterabbo heb je mogelijkheid tot de volgende looptijden en jaarkilometrages:

Jaarkilometrages
- 3000 km
- 6000 km
- onbeperkt km (fair use policy)

Looptijden
- 24 maanden
- 36 maanden

Is een abbo inclusief brandstof?
Nee. Het abbo is exclusief brandstof. Bij aflevering is je tank, of je accu, natuurlijk wel vol!Scooterabbo winkel

Eerst even voelen hoe hij zit en stuurt? Kom langs en probeer de scooter eerst uit voor je een abbo neemt.


Maak een afspraak
Kiyoh logo ANWB logo